Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Recalling Berlin ή αλλιώς do you read me?

do you read me?

πίσω από το φακό

από την Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης

βροχερό Βερολίνο

graffiti κοντά στον Τοίχο

the Wall

the Wall

the Wall

από την αυλή σχολείου (?)

από το Τεχνολογικό Μουσείο. (Όλες αυτές οι βαλίτσες από κάπου έφυγαν και κάπου πήγαν. Κάποιος τις γέμισε και τις άδειασε -άραγε πόσες φορές? Μπορώ μόνο να ονειρεύομαι την πιθανότητα να ξέραμε τις ιστορίες τους)

Μοντέρνα Πινακοθήκη

Μοντέρνα Πινακοθήκη

city lights

τεχνολογικό Μουσείο

θέα από ψηλά (προφανώς)

polar bears in love?

fish in love

breastfeeding?
Άσκηση ανύψωσης ηθικού: θυμηθείτε τις καλές μέρες. Αν σας έχει καταπιεί η δίνη των ιώσεων, του πυρετού και των αντιβιώσεων, θυμηθείτε τις καλές μέρες. Αν ζείτε την κρίση στο πετσί σας και παραιτείστε κάθε μέρα κι από μια μικρή πολυτέλεια της ζωής, θυμηθείτε τις καλές μέρες. Καμιά φορά πιάνει.

2 σχόλια:

  1. Θυμηθείτε τις καλές μέρες! ευφυέστατο. Μόλις ξαναείδα κι εγώ τις φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος Χριστούγεννα 2007 στο Βερολίνο με -10. Όπως λέει κι ο άνδρας μου ''τουλάχιστον εμείς ζήσαμε κι έχουμε πολλές ωραίες αναμνήσεις να θυμόμαστε''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -10.. κι εμείς Χριστουγεννα αλλά δεν έπεσε κάτω από ένα βαθμό. καυσωνας!
    λοιπόν, τώρα σκεφτομαι οτι ένα καλό που έχει ο περιορισμένος χρόνος όταν αποκτάς παιδιά και το περιορισμένο budget τώρα με την κρίση είναι ότι κάνουμε σοφότερες και πιο συνειδητές επιλογές. εννοώ στο πώς θα ξοδέψουμε χρόνο και χρήμα.
    παντως 'θα ρθουν καλύτερες ημέρες' που λεει και το τραγούδι και πάλι. απλά μετά το βερολίνο 8 συνεχόμενες ημέρες μονάχα σταυρώσαμε με τα δυο παιδιά υγιή ταυτόχρονα..
    by the way, φοβερο το ποστ σου ΔΙΚΟ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή